Administratieve duizendpoot.

 (met een zwak voor elektrisch rijden) gezocht!

Jij hebt vast al van ons gehoord, want wij zijn dé toonaangevende leverancier van laadpalen voor elektrische voertuigen. Als jij wilt werken in een bedrijf dat zich richt op de toekomst en duurzaamheid, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij groeien snel en zijn daarom op zoek naar een administratieve duizendpoot die ons team kan versterken.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waarbij geen dag hetzelfde is? Dan is dit jouw kans! Als administratieve duizendpoot ben je verantwoordelijk voor allerlei administratieve taken die te maken hebben met de verkoop van laadpalen. Dat betekent onder andere:

 

Het beantwoorden van vragen van klanten en leveranciers via e-mail en telefoon (als jij daar niet vrolijk van wordt, weten wij het ook niet meer!)

Het verwerken van verkooporders en offertes (jij vindt het heerlijk om alles tot in de puntjes te regelen)

Het beheren van klantgegevens en contactpersonen (jij hebt het overzicht en de rust om het hoofd koel te houden)

Het coördineren van de levering van laadpalen (jij zorgt dat alles op rolletjes loopt)

Het ondersteunen van de financiële administratie, zoals facturatie en betalingen (jij bent zo goed met cijfers, dat je er zelfs van droomt)

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding (maar als jij ons kunt overtuigen van jouw kwaliteiten zonder diploma, dan horen we dat graag!)

Je hebt ervaring met administratieve taken en systemen, zoals Microsoft Office en CRM-systemen (dit is voor jou gesneden koek)

Je bent proactief, nauwkeurig en gestructureerd (jij kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken)

Je hebt een klantgerichte instelling en bent communicatief vaardig (jij weet hoe je klanten blij kunt maken)

En last but not least, je hebt een zwak voor elektrisch rijden en duurzaamheid (want daar draait het bij ons allemaal om!)

 

Wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie in een gezellig en ambitieus team.

Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je kennis te verbreden. Het salaris is marktconform en afhankelijk van ervaring en opleiding.

Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Vacature delen: