Wallbox.

Laders waar je op
kan rekenen.

Nieuw! De Wallbox Pulsar Max.

Wallbox Pulsar Max is een krachtige, vertrouwde slimme laadoplossing voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides, geoptimaliseerd voor residentieel gebruik.

Pulsar Max behoudt het compacte formaat en de geavanceerde prestaties van de Pulsar familie, maar heeft een opgewaardeerd robuust ontwerp, IK10 beschermingsklasse en een nog eenvoudigere installatie. Pulsar Max wordt bestuurd door de myWallbox app via WiFi en Bluetooth en is compatibel met alle Wallbox Energy Management functionaliteiten.

Waarom Wallbox?

De combinatiemogelijkheden maken de Pulsar Plus de ideale keuze voor bij u thuis. Pulsar Plus wordt geleverd met een geïntegreerde kabel en is geschikt voor elke elektrische auto met type 1 of type 2 laadstekker. Kies tussen 7,4 kW, 11 kW of 22 kW.

Slim laden

Powerboost

Verbeter de intelligentie van uw lader met onze oplossing voor dynamisch laadbeheer om black-outs en onverwachte energierekeningen te voorkomen. 

Neemt weinig plek in

Compact

De Wallbox Pulsar is de ideale compacte oplossing. Het is kleiner dan een toaster, en lichter dan een laptop. 

Gaat lang mee

Duurzaam

De Pulsar Plus is gecertificeerd water- en stofbestendig met IP54- en IK08-beschermingsclassificaties, zodat hij zowel binnen als buiten veilig kan worden geïnstalleerd.

Alles in het oog

Controleerbaar

Plan oplaadsessies die profiteren van daluren, monitor uw oplaadstatus en meer via de myWallbox-app.

Specificaties

Op zoek naar een laadoplossing?