Wallbox.

Laders waar je op
kan rekenen.

Wallbox Pulsar Pro.

Ontworpen voor bedrijven en EV-bestuurders, is de Pulsar Pro de nieuwe gedeelde oplaadoplossing die perfect past bij appartementsgebouwen, werkplekken en wagenparken. Het is een betrouwbare, toegankelijke lader voor gebruikers en een eenvoudig te beheren, kosteneffectieve oplossing voor laadpuntexploitanten.


Waarom Wallbox Pulsar Pro?

De Wallbox Pulsar Pro is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar geavanceerd en gebruiksvriendelijk opladen voor elektrische voertuigen. Met zijn gestroomlijnde design en slimme functionaliteiten biedt de Pulsar Pro een naadloze laadervaring voor zowel thuis als op het werk. 

Met functies zoals Wi-Fi-connectiviteit, laadgegevens op afstand beheren via een app en geavanceerde veiligheidsfuncties, tilt de Pulsar Pro het laden van elektrische voertuigen naar een hoger niveau. Laad je voertuig snel, efficiënt en met gemoedsrust op met de Wallbox Pulsar Pro.

Slim laden

Snel geinstalleerd

  • De voorgeconfigureerde 4G met data-abonnement zorgt voor een kant-en-klare installatie, waardoor de inbedrijfstellingstijd korter wordt en er minder kans op fouten is.
  • Het backplate-ontwerp maakt installatie eenvoudiger dan ooit.

Alles in het oog

Beheer op afstand

  • my Be United maakt laderbeheer, betalingen, gebruikerstoegang, rapportage en meer mogelijk.
  • 4G maakt software-updates op afstand mogelijk.

Goed voor de portefeuille

Kostenoptimalisatie

  • Dynamische energieverdeling tot 100 laders zorgt voor meer energie-efficiëntie en lagere kosten.
  • Interne meter met minder dan 2% fout verbetert de nauwkeurigheid van de energieoverdracht.

Specificaties

Op zoek naar een laadoplossing?