Onze laadpas.

Goedkoper opladen met Belgium Mobility? Het kan!

Elke eigenaar van een elektrische wagen kent ze wel: de laadpas. Even scannen en de wagen wordt opgeladen.

Wil jij graag weten hoeveel je betaalt? Dat zie je op de factuur, of op de afschriften van jouw debet/kredietkaart. De tarieven van de openbare laadpaal kunnen ook geraadpleegd worden op diverse platformen.

 

Onze aanpak

Veel laadpassen vereisen vandaag een maandelijks abonnement. Met de Belgium-Mobility laadpas is dit echter niet het geval. Gebruik je de laadpas bijvoorbeeld even niet, dan zijn er ook geen kosten. Simpel toch?

Daarnaast zijn wij druk in de weer geweest met het creëren van een platform. Het Belgium-Mobility platform laat het toe om jouw laadoplossing te beheren, zelfs vanop afstand. Ook laat het platform het toe om het verbruik van jouw Belgium-Mobility laadpas te raadplegen, om nieuwe laadpassen te bestellen en de bestaande laadpassen te beheren.

Last but not least!

Dankzij een aanzienlijk aantal samenwerkingen met verschillende laadpaalexploitanten (CPO’s), zijn wij er in geslaagd om jou een hoop geld te laten besparen. Vergelijk het met tanken aan een verminderde kostprijs per liter. Zeker de moeite waard!

Hoe vraag jij jouw Belgium Mobility laadpas aan?

  1. Maak een account of log in met een bestaand account op ons 🔗 platform
  2. Ga naar laadtags.
  3. Klik op “klik hier om te bestellen”.
  4. Jouw Belgium Mobility laadpas komt jouw richting uit.
  5. Happy Charging! ⚡️