Easee Charge.

Slim. Compact. Krachtig

Waarom Easee Charge?

Wij hebben onze Laadrobot voor elektrische auto’s ontworpen met als doel het laden zo eenvoudig, intelligent en efficiënt mogelijk te maken. Ons laadpunt is geschikt voor alle elektrische auto’s en elke situatie, of je nu thuis, op het werk of onderweg bent.

Of je nu geïnteresseerd bent in de technische aspecten van het laden of gewoon op zoek bent naar een stijlvol en gebruiksvriendelijk laadpunt aan de muur dat altijd betrouwbaar is, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden een volledig aanpasbare laadoplossing die voldoet aan jouw smaak en wensen.

Sneller laden

10x

Met de lader van Easee kun je tot wel 10 keer sneller opladen dan met een gewoon stopcontact. Onze lader maakt optimaal gebruik van de beschikbare capaciteit en garandeert het maximale laadvermogen.

Geoptimaliseerd

3x

Het is mogelijk om maximaal 3 Laadrobots op één circuit aan te sluiten. Hierdoor kunnen alle aangesloten auto’s tegelijkertijd worden opgeladen en wordt het beschikbare vermogen automatisch verdeeld over de laadpunten. Ons systeem zorgt ervoor dat de totale belasting nooit de maximale limiet van de zekering overschrijdt.

Krachtig

22kW

Onze Laadrobot is geschikt voor zowel 1-fase als 3-fase laden en ondersteunt het laden tot 22 kW. De lader is voorzien van een standaard type 2 connector. Als je overweegt om meerdere laders parallel aan te sluiten, raden wij aan om te beginnen met één lader en indien nodig uit te breiden.

Altijd bijgewerkt

24/7

Alle Easee laders zijn verbonden met het internet door middel van een ingebouwde eSIM (LTE CAT M1 / GSM). Als u nu koopt, krijgt u een abonnement voor het leven inbegrepen (ervan uitgaande dat er dekking is)

Kies jouw kleur

Redenen om te kiezen voor easee

Op zoek naar een laadoplossing?